AED bij CrossFit 1693

Bij CrossFit 1693 willen wij heel graag bijdragen om de gemeenschap van Wervershoof en omstreken te kunnen laten bewegen op een verantwoorde en juiste wijze. De afgelopen tijd is dat al aardig gelukt, steeds meer mensen weten ons te vinden.

CrossFit is voor alle leeftijden aan te passen zodat je altijd een training op maat hebt waarbij jij op de beste manier belast wordt en daardoor nooit “overbelast”. Doordat het steeds drukker begint te worden groeit natuurlijk ook de diversiteit van onze CrossFit gemeenschap. We hebben leden variërend tussen de 18 en 70 jaar oud en daar zijn wij heel trots op. Dat weerspiegelt zo mooi de toegankelijkheid van CrossFit.

Om te zorgen dat iedereen veilig kan sporten hebben wij besloten om naast de juiste begeleiding tijdens de lessen, alles een niveau hoger te tillen. Daarom hebben we contact gelegd met het bedrijf AED4SALE. Onze contactpersoon en eigenaar Patrick Vriend, is bij ons op locatie geweest en samen hebben we de mogelijke risico’s in kaart gebracht. Aan de hand van een mooie presentatie en de expertise van Patrick Vriend, zijn wij tot het besluit gekomen om voor onze vestiging een AED aan te schaffen. Meteen hebben we alles compleet gemaakt met een branchespecifieke verbanddoos en instant koudkompressen.

Onze AED staat geregistreerd bij het Rode Kruis en is tijdens onze openingstijden beschikbaar voor de inwoners van Wervershoof. Hiermee dragen wij bij aan een veiligere omgeving voor onze sporters en omwonenden.


Meer informatie over een AED van AED4SALE? Kijk op de website of stuur een mailtje naar info@aed4sale.nl