CrossFit 1693 atleten naar Indoor Throwdown

Aanstaande zondag 11 november wordt de finale gehouden van de Indoor Throwdown bij The Beach in Aalsmeer.

De Indoor Throwdown is een leuke toegankelijke wedstrijd voor elke niveau crossfitter. Er zijn divisies voor beginners, gevorderden en elite atleten. De deelnemers proberen zich te plaatsen voor de finale door middel van 3 kwalificatie workouts. Na het verstrijken van de kwalificatie periode wordt er gekeken naar de resultaten en de beste 20 van elke divisie gaan door naar de finale.

De afgelopen weken vond in onze eigen box de kwalificatie plaats om te bepalen wie er door mag naar de finale. Het waren spannende tijden, iedereen heeft hard gestreden om een finaleplaats te bemachtigen. Sommigen hebben zelfs een keer extra de voorgeschreven workouts gedaan om binnen de top 20 te blijven, om zeker te zijn van een plaats in de finale.

Met trots mogen we jullie mededelen dat CrossFit 1693 vertegenwoordigd wordt bij de Indoor Throwdown door maar liefst 4 atleten. Richard Pronk, Rachel Koopman, Kim Wiebring en Laura Mol. Namens CrossFit 1693 en al jullie medesporters, van harte gefeliciteerd en veel succes zondag in de finale.

Wil je onze finalisten zondag 11 november komen aanmoedigen? Kom dan vanaf 9:00 kijken bij The Beach in Aalsmeer.

Adres:

The Beach – Oosteinderweg 247a – 1432AT – Aalsmeer