De eerste week

Na de opening afgelopen weekend is de eerste week bij CrossFit 1693 een feit.

Het was een drukke en vooral gezellige week. We hadden maar liefst 35 proeflessen gepland staan voor de eerste week. Veel sporters van diverse leeftijden, jong en oud, hebben kunnen ervaren wat CrossFit inhoudt.

De lessen in de eerste week waren vooral gericht op de basisbewegingen binnen CrossFit. Deze bewegingen zijn relatief makkelijk uit te voeren waardoor het zeer toegankelijk was voor alle deelnemers. Toch was het voor iedereen intensief en uitdagend. We zijn van plan de komende tijd stap voor stap nieuwe oefeningen toe te voegen aan de lessen om de lessen zo langzaam steeds uitdagender te maken. Hierdoor raken nieuwe en bestaande leden steeds meer bekend met CrossFit.

Vind je het spannend, denk je dat je conditie niet “goed genoeg” is voor CrossFit? Denk je misschien dat je niet sterk genoeg bent? Dit zijn de beste argumenten om juist te beginnen aan CrossFit. Alle oefeningen en bewegingen zijn volledig aan te passen aan jouw niveau. We zijn allemaal ooit begonnen waar jij nu staat. De eerste stap is het moeilijkst, maar je bent niet alleen en we helpen jou er met z’n allen doorheen.

Tot slot willen we alle enthousiaste deelnemers van de eerste week bedanken voor de positieve energie, grensverleggende inzet en doorzettingsvermogen! Tot volgende week!